Blogg

 • 04/07/2019
  Her kan du pante snusboksen i sommer

  I prosjektet 448C jobber vi for å finne bærekraftige løsninger på snusbokser. Snusbokspant er et prøveprosjekt i forbindelse med dette.

  Les mer
 • 09/04/2019
  Husk: Bruk lokket på snusboksen

  Selv om innholdet består av naturlige ingredienser, skal snusposen i søpla – aldri på gaten eller i naturen.

  Les mer
 • 09/04/2019
  Pant, pengestøtte og problematiske svensker

  Nå er det én måned siden vi tok mot til oss og avduket 448C-prosjektet vårt. Ettersom vi er de vi er – Swedish Match – er det litt skummelt å slå et slag for miljøet, i frykt for å kun bli tatt for å være den kyniske tobakksindustrien. 448C handler om plast og det handler om at vi ønsker å ta et ansvar, og heldigvis har tilbakemeldingene vært helt supre.

  Les mer
 • 09/04/2019
  Hvordan løser man en Floke?

  Det er ikke det store, eksistensielle spørsmålet vi har tenkt å besvare, for det er vi vel hverken skikket til eller har særlig lyst til. Men det vi derimot har lyst til er å fortelle litt om arenaen der 448C-prosjektet så dagens lys.

  Les mer
 • 09/04/2019
  Live and direct!

  Ideen til 448C startet egentlig som to store utfordringer. Vi hadde fått en farge i fanget, og så oss lei av å bli nevnt som verstingen hver eneste vår når lokale oppryddingsgrupper ble intervjuet av lokalpressen. Så vi slo sammen to av våre aller største utfordringer og gjorde dem om til en mulighet, og bestemte oss for å gi miljøbevissthet en farge!

  Les mer